Hot Talk Club

Espai de mediació cultural

Dialegs al núvol

Professionalització del sector cultural: Marina Hervás (divulgadora musical i filosòfica), Carla Chillida (directora artística en A tiro hecho!), Pau Ayet (coordinador de l'oficina de festivals i cicles a Vila-real i director del FITCarrer) i Asun Pérez (periodista cultural).

La cultura en el nostre entorn: Cristóbal Saborit (ceramista i psicòleg), Javier G. Nomdedeu (interiorista), Nuria Albella (El Taller, música i diversitat) i Elena Medina Gil "La Megi" (comunicadora).

Activitat organitzada per la Coordinadora d’Associacions Culturals de l’Alcalatén i el cicle “ULTRASONS. Músiques en vibració”, destinat a la trobada i diàleg dels diferents agents culturals per a reflexionar, aprendre, debatre i aportar coneixements. En l'edició de 2020, s'han enregistrat diferents xarrades conduïdes per Laura José i Miriam Chiva. Enguany degut a les circumstàncies sanitàries l'espai de reflexió s'ha desenvolupat en el món virtual.

A partir del 16 d'octubre trobareu un resum amb totes les participacions dels dos blocs temàtics i durant la resta de l'any es penjaran progressivament les entrevistes completes.

Professionalització del sector cultural

La cultura en el nostre entorn